Verantwoording

De vergelijking betreft een statische vergelijking, waarbij productkenmerken zoals premie worden getoond op basis van ijkgegevens zonder enige vorm van data te vragen van de bezoeker. De getoonde premie en productinformatie zijn van indicatieve aard en gebaseerd op een voorbeeldberekening op basis van generieke ijkgegevens. De uitgever spant zich in om de juiste premie/productvoorwaarden te tonen, maar kan niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid van deze informatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bezoek de website van de aanbieder van het financiële product voor de premie en productvoorwaarden die voor u gelden. De premie en productvoorwaarden genoemd op de website van de aanbieder zijn te allen tijde leidend.

Onderbouwing genoemde premie

De genoemde premies zijn als volgt bepaald, en de vergelijking van de producten is als volgt tot stand gekomen.

  • Online premieberekening per 24/12/2012
  • Uitgangspunt is een bastaard hond (niet-rashond), leeftijd 2 jaar en gewicht 12 kg.
  • De premie is per maand inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige poliskosten, deze bedragen doorgaans € 6,00 tot € 10,00.
  • Er is geselecteerd op een basisdekking. Belangrijke aanvullende dekkingen zoals sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit zijn niet meegenomen (!).
  • Er is niet rekening gehouden met een eigen bijdrage in het geva van declaraties. Bij de meeste verzekeraars bent u per declaratie een eigen bijdrage kwijt, die sterk uiteen kan lopen (!).
  • De minimale looptijd is 1 jaar. (De looptijd kan varieren en meer zijn dan 1 jaar.)
  • Let op: Huisdieren die al wat ouder zijn, kunnen niet altijd worden verzekerd. Sommige verzekeraars hanteren na het afsluiten van de verzekering een sterke premiestijging

Hond - Bron: http://www.dierenopvangzevenhoven.nl/service1.aspx

Verzeker uw hond

Een hond is tegenwoordig onderdeel van uw gezin. Waarom dan ook niet een goede zorgverzekering afsluiten voor uw vrolijke viervoeter? Lees het laatste nieuws hier.
Lees meer ...

Tips

Wij geven informatie en tips over het afsluiten van een verzekering voor uw hond.
Lees meer ...